Okusen & svež
kruh brez glutena
Kruh se prodja v papirnatih vrečkah in ne v vakuumu!
Točno to je bil povod, da tudi v našem butiku začnemo s peko glutenfree kruha, ki vam je po predhodenem naročilu sedaj na voljo vsak petek in soboto.
Izključno po naročilu
Naročila za kruh brez glutena sprejemamo vsak teden do četrtka zvečer. Če naročila ne oddate pravočasno vam ne moremo zagotoviti, da bo na voljo še kakšen hlebček.
Izključno po naročilu
Naročila za kruh brez glutena sprejemamo vsak teden do četrtka zvečer. Če naročila ne oddate pravočasno vam ne moremo zagotoviti, da bo na voljo še kakšen hlebček.
Osebni prevzem
kruha ne dostavljamo. Osebni prevzem je mogoč v petek po 10:00 v Medvodah ali v Ljubljani po predhodnem dogovoru
OSEBNI PREVZEM
kruha ne dostavljamo. Osebni prevzem je mogoč v petek po 10:00 v Medvodah ali v Ljubljani po predhodnem dogovoru
10% prihranek
na vsa naročila plačana po predračunu vam nudimo 10% popust pri nakupu
10% prihranek
na vsa naročila plačana po predračunu vam nudimo 10% popust pri nakupu
Vrste kruha
BEL KRUH
500g hlebček iz bele koruzne in riževe moke
alergeni
Edini alergen so jajca
KORUZNI S SEMENI
500g hlebček z bučnimi, sončničnimi in lanenimi semeni
alergeni
Edini alergen so jajca
AJDOV Z OREHI
350g ajdova štručka z orehi in chia semeni
alergeni
Edini alergen so jajca
Ines freeze
bombete za dopeko
Rešitev, ko pozabite naročiti.
Poleg hlebčkov po naročilu pečemo tudi bombete, ki so vam na voljo vedno. Bombete brez glutena so na voljo v sklopu prodajnega programa Ines freeze, kar pomeni, da je potrebna dopeka.
V naših poslovalnicah in v trgovinah naših partnerjev so vam na voljo klasične in sirove bombete, ki so pakirane v neprodušno embalažo
alergeni
Jajca, mleko
Vprašanja
ki nam jih najbolj pogosto zastavijo
Katero moko uporabljate?
Lastno mešanico.
Za kruh brez glutena uporabljamo svojo mešanico za kvašeno testo, ki se odlično obnese pri peki vseh vrst kvašenega testa. Kruh, pica, potica, buhtelnji, vse kar potrebuje kvas bo 100% uspelo.
Koliko časa ostane svež?
Enako kot pšenični kruh.
Kruhu ne dodajamo aditivov in ne uporabljamo škroba, zato ima rok trajaja enak kot pšenični kruh. Suh kruh se lepo zmelje v drobtine, rok pa mu lahko podaljšate z zamrzovanjem.